Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisi (P.D.R)

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Hizmetleri

Hakkında

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı olan Psikolojik Danışma Birimi Amasya Üniversitesi öğrencilerimize ve tüm personelimize hizmet vermektedir.

Psikolojik danışma birimi, danışanların yaşamları boyunca karşılaşabilecekleri eğitsel, sosyal ve kişisel problemlerle baş etme konusunda gerekli becerileri kazandırmayı amaçlayan ve kişisel gelişimlerini destekleyen bir hizmet birimidir.

Çalışma ilkelerimiz:

-          Çalışmalarda, bireysel ve kültürel farklılıklara saygı duyulur. Sahip olduğu inanç, değer ve özellikleri ne olursa olsun her birey bizim için önemli ve değerlidir.

-          Çalışmalarımız gönüllülüğe ve iş birliğine dayanır. Danışanın istikrarlı katılımı çok önemlidir.

-          Yapılan görüşmeler mesleki gizlilik çerçevesinde yürütülmektedir. Etik kurallar dahilinde, başvurana ait kişisel bilgiler ve görüşme içeriği kendi isteği, onayı ya da bilgisi dışında kesinlikle hiçbir kişi, birim ya da kurum ile paylaşılmaz.

İletişim bilgileri

Psikolog Songül TOSUN