Amasya Üniversitesi Ramazan ayı boyunca öğrencilerini iftar sofrasında buluşturuyor. Amasya Üniversitesi Milli Hakimiyet Yerleşkesi, Yeşilırmak Yerleşkesi, İpekköy Yerleşkesi, Merzifon İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Suluova MYO, Taşova Yüksel Akın MYO’da olmak üzere  6 yerleşkesinde Ramazan ayı süresince, öğrencilere yönelik hafta içi iftar yemeği veriliyor.

Sksyemek1

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, “Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Merkez Mutfağı’nda nitelikli aşçılarımızın, gıda mühendisi ve diyetisyenimizin gözetimi ve denetiminde hazırlanan iftar menülerini merkez ve ilçe yerleşkelerimizdeki yemekhanelerde öğrencilerimize sunuyoruz. İsrafın önüne geçmek amacıyla rezervasyon edilen sayıya göre hazırlanan iftarlıklar, Ramazan ayının ilk günlerinde yaklaşık 1000 öğrencimize ulaşıyor. Bu mübarek ayın sağlık, huzur ve güven içerisinde geçmesini temenni ediyor, tüm İslam âlemine ve Amasya Üniversitesi ailesine hayırlı Ramazanlar diliyorum.” dedi.

Sksyemek2

Sksyemek3